ONDERHOUD / RENOVATIE NIEUWBOUW VERBOUW ADVIES / VERHUUR OFFERTE CONTACT HOME

AARTS Bouw B.V.


VERBOUW

Verbouwen is niet te vergelijken met nieuwbouw. Anders dan bij nieuwbouw moet met een aantal bijkomende factoren rekening gehouden worden. Zo is het gebouw onder andere tijdens de verbouwing bijna altijd nog in gebruik is de opslagruimte voor bouwmaterialen beperkt.


Het is hierom van groot belang een strakke planning en goede communicatie te hebben. Wij streven ernaar om de overlast die de verbouwing met zich mee brengt tot een minimum te beperken. Om de verbouwing tot een goede en prettige ervaring te maken zorgen wij ervoor dat voor, maar ook zeker tijdens de verbouwing uitgebreid gecommuniceerd wordt. Zo heeft u tijdens het gehele proces te maken met één aanspreekpunt waarmee u planning en eventuele wijzigingen kunt bespreken. U bent dus naast uw werk niet bezig met het coördineren van de verbouwing.

Als u bepaalde werkzaamheden zelf wilt uitvoeren dan is dit uiteraard mogelijk. Zo komt het bijvoorbeeld vaak voor dat men zelf de sloopwerkzaamheden wil uitvoeren. Moeten er voorbereidende werkzaamheden zoals het stutten en inzagen van metselwerk verricht worden, dan doen wij dat voor u. Tevens krijgt u uitleg over het materieel.

OVER ONS

Het bouwbedrijf heeft ruime ervaring en is meerdere disciplines eigen op het vakgebied. Het bouwbedrijf AARTS Bouw B.V. werkt voor particulieren, bedrijven en instellingen. Samenwerken of bemiddeling met derde partijen is voor ons dagelijks werk.

DIENSTEN

Onderhoud/Renovatie

Nieuwbouw

Verbouw

Advies/ Verhuur

Bekijk projecten

CCONTACT

AARTS Bouw bv

Heerlesebaan 6

4614 PD Bergen op Zoom


Tel 06 22019065

info@aartsbouw.nl


contact