AARTS Bouw B.V.


ONDERHOUD / RENOVATIE NIEUWBOUW VERBOUW ADVIES / VERHUUR OFFERTE CONTACT HOME

ADVIES EN VERHUUR

Wij ontzorgen u tijdens uw bouwproject door middel van bouwadvies en bouwbegeleiding.


Op transparante wijze, met behulp van calculaties, bewaken wij uw bouwkosten.


Zonder dat dit inboet op de kwaliteit!


Aartsbouw biedt bouwadvies en bouwbegeleiding tijdens de nieuwbouw of verbouw van uw woning of bedrijfsgebouw. Van begin tot eind of juist in een bepaalde fase. Wij zorgen voor calculaties vooraf, adviseren en selecteren de juiste partijen voor het juiste werk. Dit kunnen we doen op basis van ons uitgebreide netwerk.

De uitgebrachte offertes worden door ons gecontroleerd en getoetst met onze vooraf gemaakte calculaties en worden eventueel gecorrigeerd zodat deze volledig zijn. Wij onderhandelen zonodig over de bouwkosten en zorgen ervoor dat de contracten juist en correct worden opgesteld. Daarna controleren wij de planning van de uitvoerende partij(en) en deze sturen wij dan op een doeltreffende en kritische manier aan. Tijdens de uitvoering zijn wij regelmatig op de bouw en controleren we in een vroeg stadium de afgesproken uitgangspunten waardoor eventuele vergissingen tijdig worden gesignaleerd en opgelost.


Ons bouwadvies en onze bouwbegeleiding zorgen ervoor dat we een plezierig, geslaagd en uitermate efficiënt bouwtraject als resultaat krijgen. Wij zijn intensief betrokken bij het bouwproces en wij proberen ons zelf zoveel mogelijk terug te verdienen in tijd, bouwkosten en kwaliteit.OVER ONS

Het bouwbedrijf heeft ruime ervaring en is meerdere disciplines eigen op het vakgebied. Het bouwbedrijf AARTS Bouw B.V. werkt voor particulieren, bedrijven en instellingen. Samenwerken of bemiddeling met derde partijen is voor ons dagelijks werk.

DIENSTEN

Onderhoud/Renovatie

Nieuwbouw

Verbouw

Advies/ Verhuur

Bekijk projecten

CONTACT

AARTS Bouw bv

Heerlesebaan 6

4614 PD Bergen op Zoom


Tel 06 22019065

info@aartsbouw.nl


contact